extract site echinaceea7

Extract Hidropropilenglicolic de Echinacea

Pret total:

6.00 lei

Nr. bucati

Descriere Produs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ECHINACEA ( Echinacea  purpurea ) extract hidropropilenglicolic.

ECHINACEA ( Echinacea  purpurea ) -Familia Asteraceae

Este o plantă perenă, la care florile apar individual la vârful tulpinii, având petale de culoare alb, roz sau roşu şi un disc roşu-maroniu central. În trecut, echinacea era utilizată de amerindieni pentru tratarea muşcăturilor de şarpe, ea fiind preluată de coloniştii americani şi introdusă în arsenalul lor terapeutic în anul 1800. De-a lungul istoriei, oamenii au folosit echinacea datorită proprietăţilor sale deosebite, popularitatea ei crescând foarte mult în secolul al XIX-lea. Echinacea purpurea a fost prima data importată în Germania în anul 1930, cercetătorii germani efectuând numeroase studii biochimice şi farmacologice pentru a-i demonstra eficienţa. În medicina tradiţională planta se întrebuinţează pentru susţinerea imunităţii organismului.

Actiuni : cicatrizant, antiseptic, antibacterian, antiviral, antifungic.

Recomandari si Mod de administrare :

– răni cu risc mare de infectare – spălarea zonei afectate cu  extract concentrat de echinacea, urmată de aplicarea de comprese cu extract din  această plantă, timp de o oră pe zi.

Ingrediente / 100 ml: apa , propilenglicol , parti aeriene de Echinacea  ( Echinacea purpurea )- 16 g , benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency