extract musetel

Extract Hidropropilenglicolic de Musetel

Pret total:

6.00 lei

Nr. bucati

Descriere Produs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EXTRACT HIDROPROPILENGLICOLIC DE MUSETEL                                            MUSETEL  ( Matricaria chamomilla ) extract hidropropilenglicolic.

MUSETEL ( Matricaria chamomilla ) – Familia Asteraceae.

Musetelul este una dintre cele mai utilizate plante medicinale din lume, asupra caruia au fost efectuate si cele mai multe cercetari. Mai mult, musetelul este folosit inca din Antichitate, de catre greci si romani. Etimologic, “musetel” vine din greaca si inseamna “mar parguit” deoarece mirosul sau este asemanator marului.Este una din cele mai importante plante medicinale care creşte în ţara noastră. Utilizat din vremurile cele mai îndepărtate, muşeţelul era întrebuinţat în Grecia Antică şi în imperiul roman pentru vindecarea diferitelor boli. Egiptenii îl considerau o floare sacră şi îl dedicau lui Ra, zeul soarelui, în timpul ceremoniilor rituale. Răspândit în Europa şi Asia, creşte pe marginea drumurilor, în lanurile de cereale, pajişti şi locuri necultivate. Musetelul conţine : ulei volatil bogat în chamazulenă, substanţe amare de natură sescviterpenică, flavonoide, substanţe de natură cumarinică, colină, mucilagii, acid salicilic, fitosterine, substanţe glicozidice,acid clorogenic, camilină, vitamine, săruri minerale.Uleiurile esentiale obtinute din musetel sunt utilizate pe scara larga in industria cosmetica si in aromoterapie.Musetelul este utilizat pe scară largă în întreaga lume. Utilizările sale principale sunt ca un sedativ,anxiolitic si antispasmodic, și, ca un tratament pentru iritarea pielii ușoare și inflamații.

Actiuni : dezinfectant, antiinflamator, cicatrizant, epitelizant, antibacterian, antimicotic (activ faţă de Candida albicans), tonic capilar (tonifică rădăcina şi firul de păr).

Recomandari si Mod de administrare:

– răni superficiale, eczeme, arsuri uşoare, înţepături de insecte : se aplicã sub formã de spălături  sau comprese.

– mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului : se aplica sub forma de spalaturi.

– îngrijirea tenului : se aplicã sub formã de spălături sau comprese.

– reducerea disconfortului de la nivelul venelor hemoroidale si a mucoasei anale:  se aplicã sub formã de spălături.

Ingrediente / 100 ml : apa purificata, propilenglicol, flori de Musetel (Matricaria chamomilla) – 12 g, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency