fbpx

Ulei de masaj Artromio-Calmin

Indicații:
Este un ulei de masaj ce poate contribui la calmarea temporara a durerilor asociate cu artroza, contuzii, entorse sau reumatism.
Contine uleiuri vegetale de: Ghimbir, Ardei-iute, Galbenele si Sunatoare, alaturi de mentol, camfor si salicilat de metil.
Se poate folosi si dupa efort, cu scopul reducerii durerii produse de suprasolicitarea musculara.

Contraindicatii:
A nu se utiliza Uleiul de masaj Artromio-Calmin:
daca sunteti hipersensibil la mentol, camfor sau la oricare dintre excipientii produsului;
pe rani deschise;
pe zone cutanate sensibile;
la copii cu varsta sub 12 ani, femei gravide sau care alapteza

Administrare:
Uleiul de masaj Artromio-Calmin se aplica pe zona afectata, cateva picaturi, apoi se maseaza.
Uleiul este repede absorbit prin piele. A se repeta aplicarea la cateva ore (pana la de 3-4 ori pe zi), daca este cazul.

Daca se foloseste conform instructiunilor, nu este posibil sa apara efecte nedorite. Daca este inghitit accidental, contactati imediat medicul sau cea mai apropiata unitate medicala.

Compozitie:
Substantele active sunt: salicilatul de metil si mentolul. Un gram de ulei contine 120 mg de salicilat de metil si 100 mg mentol.
Celelalte componente sunt : camfor, ulei de Ghimbir, ulei de Ardei – iute, extract uleios de Galbenele, ulei de Sunatoare, ulei de parafina.

Precautii:
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor : nu afecteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Se foloseste doar pentru uz extern. Nu se foloseste sub pansament ocluziv. Daca apar iritatii cutanate se intrerupe administrarea. Se evita contactul cu ochii, alte mucoase si portiuni de piele iritate sau cu rani.

Reactii adverse:
Acestea sunt rare si pot consta in reactii de hipersensibilizare cutanata (alergie locala), cu urticarie, eritem cutanat si alte leziuni minore. Daca apar astfel de reactii, se intrerupe imediat administrarea.
Prezentare ambalaj :
Uleiul de masaj ARTROMIO-CALMIN este ambalat in flacon sticla de culoare bruna, cu 50 ml (45,37g), prevazut cu picurator si inel de siguranta.

Conditii de pastrare:
A nu se lasa produsul la indemana sau la vederea copiilor.
A se pastra produsul la temperaturi sub 250C.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Meniu