Creme filler cu microsfere de acid hialuronic si colagen marin

D1

Noua gama HERBAGEN cu efect antirid instant se bazeaza pe utilizarea unui sistem optimizat, cu rezultate rapide de umplere a ridurilor prin cresterea volumului stratului cutanat. Sistemul contine o noua generatie de microsfere deshidratate, avand ca ingrediente principale :

Ultra Filling Spheres formate din biopolimerii : acid hialuronic cu greutate moleculara mica ( 200 kDa) obtinuta din arborele asiatic Konjac Glucomannan, ce poseda proprietati higroscopice exceptionale.

Marine Filling Spheres o combinatie unica de microsfere de colagen de origine marina (atelocolagen) si glicozaminoglicani ce imbunatatesc productia de colagen, contribuie la repararea tesuturilor rupte, avand capacitatea de a-si mari volumul initial de zece ori in prezenta apei.

Actiunea se bazeaza pe abilitatea microsferelor deshidratate de a penetra straturile superioare ale epidermei si de a absorbi apa de evaporare existenta in dermul profund. Datorita proprietatilor higroscopice exceptionale, volumul sferelor creste rapid si pe masura ce se umfla, acestea ridica pielea din interior spre exterior, netezind ridurile si liniile fine.

Se afiseaza toate cele 2 de rezultate

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency