Despre Noi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Traim din fericire intr-o perioada in care cercetarile in domeniul dermo-cosmeticii mondiale au condus la crearea unor substante active de exceptie ce pot imbunatati in mod miraculos aspectul pielii.

Activitatea firmei Genmar cosmetics a fost dedicata odata cu infiintarea in 1994, obtinerii unor produse dermo-cosmetice si de ingrijire zilnica, ce se regasesc pe rafturile marilor magazine si farmacii sub marcile: Herbagen, Herbaforia, Keritogen, Pedex. In prezent sunt fabricate in sectiile de productie ale firmei peste 100 de tipuri: creme si geluri antirid, demachiante, masti faciale, uleiuri si creme pentru masaj, remodelare corporala si relaxare, sampoane si masti pentru par, antitranspirante, produse cu efect keratolitic si inhibitoare a cresterii firului de par, geluri de dus, produse pentru plaja cu factor de protectie UVA-UVB, autobronzante, unguente, produse pentru copii.

Acestea contin substante active valoroase: celule stem, hexapeptide, extract din melc, collagen marin, fitoceramide, coenzima Q10, uleiuri vegetale de argan, samburi de strugure, macadamia, avocado, masline, zmeura, uleiuri esentiale de ylang, bergamota, geranium, lavanda, tea tree, rozmarin, cuisoare etc. Produsele fabricate au formule originale fiind eficiente, bine tolerate si recunoscute prin calitatea lor.

Suntem preocupati de cresterea calitatii produselor noastre, prin utilizarea unor ingrediente sigure, netoxice, certificate organic, bioactive sau de origine naturala. Gamele noi contin peste 50 de substante active de ultima generatie, selectate de la firme prestigioase din Europa, Australia, SUA cu efecte declarate vizibile de imbunatatire a aspectului pieli, nu contin conservanti controversati (parabeni), uleiuri minerale (parafine), sunt testate dermatologic si netestate pe animale.

Respectarea legislatiei europene este una din prioritatile activitatii noastre atat pentru siguranta consumatorilor, personalului implicat precum si a mediului. Grija pentru mediu a fost una dintre preocuparile permanente ale societatii noastre, fapt ce a condus la achizitionarea si instalarea statiei de preepurare a apei uzate rezultate din unitatea de productie, asigurand astfel respectarea prevederilor legale din punct de vedere al parametrilor de calitate ai apei preepurate.

Genmar Cosmetics SRL,este certificata conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 de catre Bureau Veritas Certification Romania si implementeaza cerintele referentialelor ISO 22716: Practici Bune de Fabricatie – GMP si ISO 13485: Dispozitive medicale. Aceste certificate confera un plus de incredere produselor noastre, o garantie a faptului ca ele se realizeaza si se controleaza in conditii de fabricatie si de analiza impuse de normativele in vigoare.

In anul 2014 societate noastra a finalizat o investitie majora concretizata in cresterea capacitatii de productie si dotarea cu utilaje de ultima generatie. Folosind competenta si profesionalismul personalului, experienta acumulata, accesul la informatia cea mai completa, dotarea tehnica in continua adaptare si dezvoltare, managementul sistemelor prin obiective si tinte precise, verificarea si perfectionarea permanenta, ne propunem sa ajungem unul din principalii producatori de produse cosmetice din Romania.

Firma noastra dispune de Laborator de Analize Fizico – Chimice propriu, acreditat in conformitate cu SR EN ISO/CEI 17025:2005 de Asociatia de Acreditare din Romania – RENAR. Datorita atestarii competentei laboratorului de catre Asociatia de Acreditare, rapoartele de incercare emise de noi se bucura de recunoastere nationala si internationala. Aparatura din dotarea laboratorului este etalonata si verificata metrologic, metodele de analiza utilizate sunt validate, iar personalul de specialitate asigura efectuarea incercarilor in cele mai bune conditii, pastrand confidentialitatea rezultatelor, de aici si Deviza Laboratorului de Analize Fizico – Chimice: „Calitate, seriozitate, performanta in realizarea incercarilor”.

Laboratorul nostru de asemenea, ofera sprijin tuturor clientilor sai in vederea elborarii documentelor ce insotesc produsul cosmetic. Pentru comunicarea mai buna cu clientii nostri am deschis un nou Showroom HERBAGEN in Calea Victoriei Nr 26 Bucuresti unde se pot testa toate produsele noastre si cumpara la preturi de producator, ultimele noutati. Aici clientii nostri pot beneficia zilnic de promotii, cadouri personalizate, consiliere in alegerea produselor cosmetice.

Vizualizeaza Certificatul de acreditarea RENAR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency