Livrare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Livrarea se va face astfel:

1. Livrarea comenzilor cu o valoare de peste 150 RON (inclusiv TVA) se efectueaza GRATUIT, atat in municipiul Bucuresti, cat si la nivel National, prin curier rapid sau prin intermediul agentilor nostri.

2. Pentru comenzile care nu depasesc valoarea de 150 RON (inclusiv TVA), costul livrarii este de 20 RON (inclusiv TVA).

3. Pentru comenzi in afara teritoriului Romaniei: transportul nu este gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar costul livrarii se calculeaza diferentiat in functie de tara de destinatie.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite. Curierii nostri sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin curierii Herbagen sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Herbagen.ro livreaza in afara Bucurestiului prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.

Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativa si trebuie considerata ca atare, Herbagen.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency