Cum comand

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Comanda OnLine

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
• Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra, cat si la istoricul acestora.

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi „virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreaptul fiecarui produs, in lista de produse sau in pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati confirmat comanda, se va deschide o fereastra ce cuprinde Formular comanda. Dupa ce ati completat toate informatiile necesare, dati click pe butonul Confirma comanda si modul de plata.

In ecranul Formular comanda veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Confirma comanda si modul de plata.

Comanda telefonica:

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:
Tel: 021/423 36 09 / 423 22 15

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul nostru, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Programul nostru de lucru:

PRELUARI COMENZI: Luni – Vineri, de la 09:00 la 17:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni – Vineri, de la 09:00 la 17:00
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare. Confirmarile de stoc sunt oferite, in timpul orelor de program, in maxim 60 de minute de la lansarea unei Comenzi.

PROGRAM LIVRARI:

1.SEDIU: Luni – Vineri, de la 09:00 la 17:00

2.CURIER IN BUCURESTI: Luni – Vineri, de la 09:00 la 18:00

3.CURIER IN PROVINCIE: Luni – Vineri, de la 10:00 la 20:00 si Sambata de la 10:00 la 14:00

Pentru livrarile in provincie prin firmele de curierat, se va tine cont si de programul acestora.

Livrarile se fac in termen de 24 – 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency