Termeni si conditii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. DISPOZITII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.herbagen.ro, proprietatea S.C. GENMAR COSMETICS SRL, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in BUCURESTI Str.Doina Nr.2 Sect 5 Bucuresti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/463/1994, CUI RO5126183, capital social 100.00 RON, avand contul bancar nr. RO39 RNCB 0090 0005 0761 0001, deschis la B.C.R. – LIPSCANI, tel. +4 021/423-22-15 ; +4 0727-277-833.

Inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre Dvs a prezentilor termeni si conditii si a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. PRODUSE

Magazinul on-line www.herbagen.ro este specializat in comercializarea de produse cosmetice ce contin ingredienti de origine naturala si bio, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit virsta de 18 ani.

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, S.C. GENMAR COSMETICS SRL se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. S.C. GENMAR COSMETICS SRL. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate.

Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. S.C GENMAR COSMETICS SRL. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. TERMENUL DE VALABILITATE.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre S.C. GENMAR COSMETICS SRL prin intermediul site-ului, este cel dat si inscriptionat pe ambalajul fiecarui produs.

4. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru a cumpara produse de pe site-ul herbagen.ro va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea urmatoarelor etape:

 1. Alegerea produselor dorite, folosind butonul „Adauga in cos” disponibil in dreptul fiecarui produs. Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul „Cos de cumparaturi”;
 2. Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie mentionate detalii utile, precum nume, prenume, telefon, e-mail, adresa de livrare si modalitatea de plata (ramburs, cont bancar, card online, etc)
 3. Plasarea comenzii. Dupa apasarea butonului „Trimite comanda” produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata.
 4. Odata trimisa comanda, veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile produselor comandate si detaliile privind livrarea). De asemenea, un reprezentant GENMAR va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru validarea finala a detaliilor comenzii.

5. CONDITII si MODALITATI DE PLATA

Metodele sunt descrise in sectiunea „Plata

6. LIVRAREA

Procedura este descrisa in sectiunea „Livrare

7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta:

 • Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
 • Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Str. Doina nr. 2 sector 5 Bucuresti, in atentia Departamentului de vanzari. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original la adresa Str Doina nr 2 sect 5 Bucuresti de luni pana vineri, intre orele 9.00- 17.00
 • S.C. GENMAR COSMETICS SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului, in cazul prevederile de mai sus au fost respectate.
 • Deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate atrage dupa sine acceptarea comenzii

8. LIMITELE RESPONSABILITATII

S.C. GENMAR COSMETICS SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

9. RECLAMATII

Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa Bucuresti Str. Doina nr 2 sector 5, tel: 021 423 22 15 fax 021 423 36 31 precum si la adresa de e-mail cosmetics@genmar.ro

10. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC GENMAR COSMETICS SRL, inregistrat la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 1562 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea de catre Dvs a urmatoarelor date cu caracter personal : e-mail, username, parola, confirmare parola, nume si prenume, adresa, telefon, Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele Dvs cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC GENMAR COSMETICS SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre SC GENMAR COSMETICS SRL cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.
Scopurile colectarii si prelucrarii datelor Dvs cu caracter personal de catre S.C. GENMAR COSMETICS SRL sunt:

 • Transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin activitatea desfasurata de SC GENMAR COSMETICS SRL, cu privire la produsele pe care societatea GENMAR COSMETICS SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea GENMAR COSMETICS SRL, in cazul in care ati bifat casuta „Aboneaza-te la newsletter” (daca v-ati creat cont pe site-ul herbagen.ro), fara alte obligatii sau plati din partea S.C. GENMAR COSMETICS SRL. fata de persoana dumneavoastra;
 • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea SC GENMAR COSMETICS SRL. fata de persoana dumneavoastra;
 • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
 • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda, expediere si plata.

In cazul in care aveti creat cont pe site-ul www.herbagen.ro, S.C. GENMAR COSMETICS SRL va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Dvs prin completarea formularului Cont nou (e-mail, username, parola, confirmare parola) pe perioada existentei contului Dvs , iar ulterior stergerii contului Dvs, S.C. GENMAR COSMETICS SRL va transforma datele Dvs cu caracter personal (e-mail, username, parola, confirmare parola) in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.

Datele cu caracter personal privind nume si prenume, adresa, telefon, furnizate pentru efectuarea comenzii (cumpararea de produse de pe site-ul herbagen.ro ) vor fi prelucrate de catre S.C. GENMAR COSMETICS SRL pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea inregistrarilor contabile privind comenzile si platile efectuate de Dvs ce au ca obiect produsele comandate de Dvs de pe site-ul herbagen.ro

Prin comanda efectuata Dvs va exprimati acordul pentru dezvaluirea datelor Dvs cu caracter personal urmatorilor terti: eventualilor dobanditori ai site-ului herbagen.ro (prin vanzare -cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), imputernicitilor societatii GENMAR COSMETICS SRL care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. GENMAR COSMETICS SRL cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmei de curierat URGENT CARGUS care va asigura livrarea, firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului (in prezent este SC CONNECT MEDIA AGENCY SRL, care in viitor poate fi inlocuita cu a alta firma conform optiunii exclusive a societatii GENMAR COSMETICS si pentru care se considera ca am primit acceptul Dvs prin efectuarea comenzii.)

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opunei prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata societatii SC GENMAR COSMETICS SRL si transmisa la adresa Str. Doina nr.2 sector 5 Bucuresti.

11. JURISDICTIE

Toate vanzarile societatii S.C. GENMAR COSMETICS SRL sunt considerate ca avand loc la adresa GENMAR COSMETICS din Str. Doina nr.2 sector 5 Bucuresti, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. GENMAR COSMETICS SRL se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente

12. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul herbagen.ro se face la momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre Dumneavoastra a mesajului de la operatorul nostru prin care va confirmam comanda si stabilirii detaliilor legate de livrare. Locul incheierii contractului este la adresa societatii GENMAR COSMETICS SRl din Str. Doina nr. 2 sector 5 Bucuresti.

13. LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic; Ordonanta Guvernului nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata cu modificarile si completarile ulterioareLegea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata; Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Abonare newsletter

Abonare
Copyright © 2014-2015 Genmar Cosmetics. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Web Design by Connect Media Agency